tirsdag den 24. maj 2011

Splash!

Så gik der lige en måned! Pyha den har været travl. Fyldt op med diverse scrapprojekter og en søn, der holder os vågne om natten. Glæder mig til 7 sammenhængende timer :-) Nu har jeg så endelig tid til at vise mit layout frem fra SAM. Jeg blev udfordret af Eva, med dette kit, jeg skulle bruge. Derudover havde hun fremkaldt billeder til mig af min kæreste Morten og min lille niece Nora (Evas datter). Hele 4 stk, meget i forhold til det ene, jeg plejer at bruge. Derudover skulle der være journaling og vimpler på. Jeg lavede selv vimplerne og farvede dem så med distress stain og diverse mist´s. Papirerne blev mistet, stemplet og distresset    , så de passede mere til mere til min stil. Iiih hvor jeg glæder mig til næste udfordring, for det var super sjovt at lave. 
Eva og jeg udfordrede også Sara, som vi sad sammen  med. Se selv her, hvordan hun løste den opgave. Jeg synes, det er blevet et super flot layout!Her er min journaling. Jeg ved aldrig, hvad jeg skal skrive.Er blevet helt vild med de små metalringe fra unikscrap.

Tak for jeres søde kommentarer og tak fordi i kiggede forbi!

Til vi ses igen :-)

3 kommentarer:

  1. Ja, der er noget at se til med sådan en lille størrelse.. men dejligt at se at der trods alt bliver tid til lidt kreativt.. Sikke en udfordring at få - men du har løst den flot og resultatet er bare så lækkert..

    SvarSlet
  2. Det er bare blevet så super lækkert.

    SvarSlet
  3. super flot layout med fede detaljer, ser super godt ud med måden du har anbragt billederne på

    SvarSlet