tirsdag den 1. februar 2011

Vil du med på kursus?


Har du lyst til at lege og lære nogle nye teknikker?

Sammen med Eva Dohn har jeg udviklet dette kursus.


Hovedingrediensen er modelling paste, som bl.a. kan købes i Panduro Hobby. Vi vil vise, hvordan du kan lave nogle lækre baggrunde, pifte din pynt op, bruge masker og stencils samt give dine layouts og kort nogle flotte effekter. Ud over modelling paste bruger vi masser af glimmermist, glimmerlim og alkohol ink.


Undervisningen kommer til at foregå via blogindlæg fra en blog, hvor kun tilmeldte kan få adgang.

Der er fire hovedlektioner:
1 - baggrund               15. februar
2 - pynt                      20. februar
3 - alkohol ink             25. februar
4 - masker og stencils   4. marts

Der ud over vil vi vise en masse inspiration og variation til hver hovedlektion i dagene mellem lektionerne. Det skal lige siges, at du kan se og lave lektionerne, hvornår du vil efter de angivne datoer, da bloggen vil være tilgængelig flere måneder frem. Så hold dig endlige ikke tilbage, bare fordi du ikke har tid de angivne datoer. Det hele kan foregå i dit eget tempo.
Kurset koster 189,- kr. Undervejs vil du kunne maile og stille spørgsmål. Blandt alle tilmeldte trækker vi lod om en præmie, og i slutningen af marts belønner vi en af de flotte kreationer, som skiller sig ekstra ud. Send din tilmelding til modellingpaste@gmail.com og så hører du mere vedr. betaling, materialeliste osv.

Blandt alle der ligger en kommentar til dette indlæg inden den 10. februar, trækker vi lod om en gratis plads på kurset (hvis du har tilmeldt dig og bliver trukket ud, får du selvfølgelig dine penge tilbage). Skriv gerne om kurset på din blog, men det er ikke en betingelse for at deltage i lodtrækningen

Teknikkerne egner sig lige godt til layouts og kort, de fleste af de viste eksempler er dog layouts. Vi håber du har lyst til at lege med.

6 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fedt ud! Jeg kunne da godt lige bruge at vinde sådan et kursus :o)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig spændende. Det kursus kunne jeg godt tænke mig at deltage i.

  SvarSlet
 3. spændende ser det ud og jeg har også investeret i modelling pasta

  SvarSlet
 4. Tillykke med at du nu endelig også har fået en blog. Glæder mig til at følge dig, og se hvad du får lavet - og med dit nye skønne emne. Sønnen.
  Spændende kursus - som jeg vil elske at vinde en plads til.

  God søndag,
  Annette

  SvarSlet
 5. Tillykke med bloggen.. og det lader til at være et spændende kursus du og Eva har strikket sammen...

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet