søndag den 23. januar 2011

Velkommen

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet en blog, og jeg er sikkert den sidste scrapper i DK til at få sådan en. Jeg håber, at kunne fremvise lidt af de kreative produkter jeg får fremstillet.
Jeg har haft en lille pause i scrapperiet, da jeg lige har fået en lille søn og har været beskæftiget med et netkursus, jeg laver sammen med min svigerinde. Derfor er det sidste layout fra scrapamania d. 6-7 november, men nu skal jeg igang igen!

You & Me

Et af de få billeder af min kæreste og jeg.
Papiret er fra My Minds Eye (lost and found)Bogstaverne har jeg selv lavet ved at spraye med olive glimmermist og bagefter lagt glossy accents på.


Brugt en maske af et hjerte og sprayet med brun glimmermist, derefter har jeg syet med rødt.Alle båndende har jeg fæstnet med hæfteklammer. Jeg elsker, det er så komprimeret.

1984
På et møde med scrapsisters lavede jeg dette layout. Billede forestiller mig i en noget yngre udgave kun to år gammel i mine forældres have.


Websterspapir
Puttet et lag rødt glimmerlim for at give den "rigtige" røde farve.


Jeg har fremhævet påfuglen med glossy accents, så den fremhæver påfugle fjeren mere. 

Fisk
På scrapamania udfordrede min svigerinde Eva og jeg hinanden. Så vi hverisær skulle vælge pynt, billede og papir for hinanden. Derudover opsætte nogle kriterier, vi skulle scrappe efter. Jeg valgte dette papir til Eva, billede og noget af denne pynt. Derudover måtte hun ikke bruge sin elskede måletrekant, som var en stor udfordring for hende.
Dette er mit eksempel. Du kan se hendes på hendes her

 


Bogstaverne har jeg selv lavet med glimmerlim i orange og rød.

 

Så blev jeg udfordret.. Pyyhaaa!! Den var svær! Et styk billede af et barn (min niece Nora), jeg plejer ikke at scrappe med børnebilleder. Flere forskellige stykker papir og typen af det, er helt anderledes end jeg plejer, og så skulle jeg bruge det pynt, hun havde valgt og tre styk blomster. Derudover skulle jeg udstanse et eller andet og putte på, her valgte jeg sommerfuglene. En kæmpe udfordring, men virkeligt sjovt at lave. Jeg kan næsten ikke vente til, at vi udfordre hinanden igen.Bogstaver lavet med glimmerlim to forskellige røde nuancer.


Tak fordi i kiggede forbi! Jeg håber i vil følge lidt med i, hvad jeg får lavet her på bloggen.

3 kommentarer:

 1. Hej Kat...

  Tillykke med den nye blog ... sikke mange flotte ting du har lavet allerede og fået lagt ind her... Super skøn stil du har...

  Tillykke med din lille søn - har jo snart set ham blot som stor mave et par gange...

  SvarSlet
 2. Hej søde du,

  stort tillykke med babydrengen, ham glæder jeg mig til at se. Jeg håber alt gik vel.

  Og sikke en dejlig blog, der er kommet på listen over mine yndlings allerede.

  Knus
  Heidi

  SvarSlet
 3. wauuuw så lækre sider du har lavet, fyldt med flotte detaljer

  SvarSlet